Lessen kunnen afzonderlijk worden gekocht, of u kunt een aantal lessen als pakket ineens boeken. Het voordeel van het aanmelden voor een lessenpakket is dat u ervan verzekerd bent dat de lessen op een bepaalde dag en tijdstip voor een langere periode gereserveerd zijn. 

Er is geen limiet aan het aantal weken dat u reserveert.


De prijzen:

Prive Les (1 uur)    €45,- p/p

Semi-Prive Les ( 2 spelers 1 uur)    €27,50 p/p 

Groeps Les (3 spelers - 1 uur)   €20,- p/p

Teamtraining (vanaf 9 spelers 1 uur)    €60.- per team


Bij slecht weer trainen we alleen indoor, maar zodra het weer het toelaat vinden de trainingen gewoon weer buiten plaats.

Indien u een pakket van 10 lessen afneemt krijgt u de 11e les gratis.
Het bedrag dient vooraf ineens overgemaakt te worden.


Lesregels: 

We hebben een 24-uurs annuleringsbeleid voor alle lessen.

Er zijn geen inhaallessen voor individuen die hun semi-privé- of groepsles missen. Omdat al onze groepen op maat zijn gemaakt, hebben we geen open plekken in andere groepen voor inhaallessen. Een groep heeft de mogelijkheid om een les te verzetten als een of meer deelnemers van de groep verhinderd zijn. Dit dient binnen 24 uur na een les te gebeuren. Laat het ons zo vroeg mogelijk weten als je een les moet verzetten, zodat we het open slot aan andere klanten kunnen aanbieden. Er zijn geen restituties of tegoeden voor gemiste lessen.

 

Belangrijke opmerking bij het plannen van semi-privé- en groepslessen:

Bij het plannen van een semi-privé- of groepsles(sen) vragen we aan een ouder om de Lead te zijn. Deze ouder voltooit het registratieproces voltooit en betaalt de les aan Mel’s ABC (de andere ouders betalen dus aan de Lead ouder).

Volledige betaling is vereist om de online inschrijving voor semi-privé- en groepslessen te voltooien.

Tijdens een eenmalige intake kan er een scan gemaakt worden van een speler. Op basis van geconstateerde ontwikkelingspunten wordt er een persoonlijk trainingsplan gemaakt. De kosten van deze intake, die ongeveer een uur zal duren, bedragen €75  


Voor speciale Clinics en Train de Trainer sessies, kan er op afspraak een tarief overeengekomen worden.  


Meer informatie? Mail naar: melfried@mels-abc.com